Paasexpositie 2019

Fotogroep Vlijmen hield weer haar Paasexpositie zoals u gewend bent. Dit jaar was dit op Paaszaterdag 20 april, Paaszondag 21 april en Paasmaandag 22 april 2019.
Deze vond plaats in Buurthuis ‘De Korf’ aan de Mgr. van Kesselstraat 29, 5251 AW in Vlijmen. Op deze expositie lieten de leden het beste werk zien van het afgelopen jaar. De foto’s vindt u op onze website onder het tabblad Exposities.
U kon, als bezoeker, ons publieksjuryformulier invullen en hiermee de, volgens u, beste drie foto’s en het beste expositiebord kiezen. De uitslag vindt u na de Paasexpositie op deze website. Op de achterzijde van het publieksjuryformulier vond u een wedstrijd waarmee u kon dingen naar mooie prijzen als u raadde welke foto dit jaar door het publiek als beste werd beoordeeld. Uit de goede inzenders werd geloot. De winnaars kregen hiervan bericht. De uitslag komt ook op deze website te staan.

– Het Koffertje
Jaarlijks vult een fotogroepslid een koffertje met spullen. Dit rouleert langs de fotogroepsleden. Ieder fotografeert (een deel van) de inhoud op eigen creatieve wijze. De resultaten van deze zienswijzen kon u bewonderen op onze Paasexpositie.

– Thema’s
Dit jaar waren de thema’s ‘Vormen’ (3 foto’s in 1 passe-partout) en ‘À la Jheronimus Bosch, Tuin der Lusten’. De foto’s hiervan vindt u op onze website.

Rondleidingen
Regelmatig werden er rondleidingen gegeven. De bezoekers kregen dan een kijkje ‘achter de schermen’.

Alle foto’s van onze Paasexpositie 2019 vindt u na onze Paasexpositie onder het tabblad Exposities.

GASTEXPOSITIE

Elk jaar proberen we kunstenaars een gastexpositieplaats tijdens onze Paasexpositie aan te bieden. Dit jaar was Julia Klijn, fotografe, bij ons te gast. Naast het tonen van haar werk maakte ze op verzoek een digitaal portret dat later aan de geportretteerden per mail werd toegezonden. Deze gastexpositie vond plaats op de bovenverdieping.


Een overzicht van een deel van onze Paasexpositie 2019.

Route naar de tentoonstelling
Vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch:
– neem 1e afslag richting Vlijmen: afrit 45
– neem 3e straat rechts: Pastoriestraat
– neem 1e straat links: Mgr. van Kesselstraat

Vanuit de richting Waalwijk:
– neem afslag 43: Nieuwkuijk
– op de rotonde 4e afslag rechts (onder A59 door)
– 1e weg rechts: Wolput op
– houd richting centrum aan
– bij Het Plein met winkels op de rotonde rechtdoor
– 1e straat links: Pastoriestraat
– 1e straat links: Mgr. van Kesselstraat

Plattegrond Vlijmen